Wie ben ik


Rafija Delic-Keric

Mijn naam is Rafija Delic-Keric, ik ben praktijkhouder en hoofdbehandelaar van Psy-IJsselmonde. Ik ben betrokken en gedreven met passie voor haar vak. Sinds 2001 heb ik mijn eigen praktijk, waar persoonlijke benadering en betrokken aanpak heel belangrijk is. Elk mens is uniek, waardoor “onesize fits all-concepten” niet mijn benadering is. Elk mens heeft recht op kwalitatieve en passende zorg, ongeacht religie, afkomst of sociale context.

Ik ben afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in de Klinische psychologie en Persoonlijkheidsleer. Daarnaast heb ik de postmasteropleiding tot GZ-psycholoog afgerond bij de RINO en de registratie Eerstelijnspsycholoog NIP.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP), NVVGP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen) en bij de coorperatie PSYZORG HOFLANDEN. Daarnaast neem ik deel aan een intervisiegroep waarin er kritisch wordt gekeken naar het eigen functioneren en de kwaliteit van zorg hooghouden, tevens voor waarneming en deskundigheidsbevordering.

In mijn werk en praktijk tracht ik mijn kennis, ervaringen en interesses te bundelen, waarbij ik verschillende therapeutische inzichten en interventies combineer. Naast individuele behandelingen heb ik een brede werkervaring in groepstrainingen, systeemtherapie en traumabehandelingen.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in verschillende settings. Tot 2011 werkte ik naast mijn praktijk ook voor verschillende GGZ-instellingen (Bavo-RNO, PsyQ, Indigo) zowel in de jeugdhulpverlening als volwassenzorg.

Mijn werkervaring op gebied van traumabehandeling heb ik opgedaan bij PsyQ afdeling Trauma als in het buitenland. Ik ben verbonden geweest aan Medica-Zenica, een trauma-therapiecentrum in Bosnië-Herzegovina en de Verenigde Naties. Ik werk nu als EMDR-therapeut voor kinderen en volwassenen. Tevens kunnen mensen bij mij terecht voor therapie in de Bosnisch en Servo-Kroatische taal.

Ik ben gehuwd en moeder van drie kinderen.